MARY JANE: DAS BIO-GROW-BUCH

streep_goud
Na de Franse en Engelse versie is er nu ook een Duitse vertaling van het Bio Grow Book! De auteurs zijn aanwezig op Mary Jane in Berlijn (16-18 juni 2017).

DAS BIO-GROW-BUCH

BINNENLANDS BESTUUR: 500-GRAMSREGEL COFFEESHOPS ACHTERHAALD

streep_goud
In het aprilnummer van Binnenlands Bestuur stond een essay van Maalsté over de herkomst en uitwerking van de 500-gramsregel voor coffeeshops die nodig moet worden losgelaten. BB pdf

UNDERGROUND TRAIL WEEKENDEN

streep_goud
Voor trailers met interesse in (langere) alpine trails en lopen in extreem terrein, organiseren wij weekenden waarbij meer dan alleen (trail)running op het programma staat.
MEER INFORMATIE

Mig in Andorra

ZEEUWSE BOEKENPRIJS

streep_goud
Datum: 5 november 2016
De Wietindustrie won een accolade voor het beste onderzoeks-journalistieke boek tijdens het Zeeuwse Boekenfestival. Aanleiding voor een interview bij Omroep Zeeland.

Zeeuwse boekenprijs

SPANNABIS: THE ORGANIC GROW BOOK

streep_goud
De Engelse vertaling van het Bio Grow Book is er! De auteurs zijn aanwezig op de SPANNABIS (Barcelona, 10-12 maart 2017) voor de presentatie van het boek.
MEER INFORMATIE

The Organic Grow Book

EEN POLITIE DIE DEUGT

streep_goud
Datum: 5 september 2016
Presentatie onderzoek naar morele weerbaarheid bij Nederlandse politiefunctionarissen dat Nicole Maalsté samen met Gabriel van den Brink, Wiljan Hendrikx, Merlijn van Hulst en Bas Mali schreef.
MEER INFORMATIE

Morele weerbaarheid bij de politie

LE BIO GROWBOOK LIGT IN LECLERC

streep_goud
Datum: 7 april 2016
De grootste Franse supermarktketen Leclerc heeft het Bio Growbook. Dat MIG (Michiel Panhuysen) samen met Karel Schelfhout schreef sinds vandaag op een prominente plek in zijn schappen staan.

Bio Growbook in Leclerc


IN DEBAT MET DE VVD

streep_goud
Datum: 5 oktober 2015
Plaats: Papa’s Beach House, IJweg 961, Hoofddorp
MEER INFORMATIE


DEELNAME DEBATTENREEKS DRUGSDEAL

streep_goud
Data: 3, 8 en  20 september 2015
Plaats: De Balie, Amsterdam
MEER INFORMATIE


WETENSCHAP ONGEFUNDEERD

streep_goud
Datum: 11 april 2015
Onderzoeksjournalist Freek Schravesande  concludeert na een rondgang langs een tiental wetenschappers en onderzoekers (waaronder Maalsté) dat minister Ivo Opstelten de feiten over de wietteelt jarenlang heeft verdraaid.
NRC, 11 APRIL 2015


Feiten geheel naar wens