NICOLE MAALSTÉ (1966)

streep_goud
Studeerde in 1992 af als Algemene Sociale Wetenschapper gespecialiseerd in Massacommunicatie en Verslavingen. Deed tientallen onderzoeken in gesloten milieus waarbij vertrouwen een cruciale voorwaarde is. Als betrokken interviewer en onderzoeker heeft zij ruime ervaring met luisteren, kijken, denken, schrijven en spreken.

Maalsté benadert onderwerpen altijd vanuit verschillende perspectieven en probeert op die manier bruggen te slaan tussen partijen die normaalgesproken niet snel met elkaar praten. Met haar expertise over de cannabismarkt ondersteunt zij het denkwerk van overheden, advocaten, journalisten, belangenorganisaties en politieke partijen in de vorm van inventarisaties, lezingen, brainstormsessies en advies: OVERZICHT PUBLICATIES

MICHIEL PANHUYSEN (1966)

streep_goud
Studeerde in 1995 af als sociolinguïst. Naast artikelen schrijft hij boeken in verschillende talen. Ook ondersteunt hij andere auteurs bij het schrijven van boeken (ghostwriting). Panhuysen combineert schrijfwerk met heel lang hardlopen. Bij zijn uitputtende projecten kan het evengoed gaan om 130.000 woorden als om ultramarathons die meerdere etmalen non-stop doorgaan.

Panhuysen is een teamplayer. Goede samenwerking in projecten levert bevredigende resultaten op, die vaak verder gaan dan het werk van een enkeling. Het brengt de betrokkenen vaak naar een hoger plan en dat is inspirerend. Panhuysen bracht meerdere malen teams samen voor uiteenlopende communicatieprocessen. Zijn focus ligt momenteel op experimentele technieken in de organische landbouw en de ontwikkelingen in de cannabissector.