Stripboek biologisch telen is klaar!

Denis ‘Pic’ Lelièvre illustreerde ‘The Organic Grow Book’, dat we enkele Jaren geleden schreven. Pic raakte geïnspireerd door het Grow Book en werkte de afgelopen jaren aan een stripboek dat is gebaseerd op dit boek. Het stripboek is inmiddels op de markt in het Frans, Engels, Italiaans, Spaans én in het Nederlands! Het stripboek ‘Biologisch telen’ legt in 125 pagina’s …

Lezing coffeeshopbond

  Op de Nieuwsjaarsborrel van het Platform van Cannabisondernemers (PCN) lieten wij zien dat coffeeshopondernemers verschillende belangen kunnen hebben. Desondanks adviseerden wij dat samenwerking van cruciaal belang is om het voortbestaan van coffeeshops te waarborgen. Deze VIDEO geeft een impressie van de middag.  

Cannabis Connect

Maalsté is een van de initiatiefnemers van Cannabis Connect een koepel voor ondernemers in de cannabisbranche. Cannabis Connect bundelt initiatieven voor een realistisch en uitvoerbaar cannabisbeleid.

Lezing over de PTL

Samen met zijn hardloopmaat Jonathan gaf MIG een lezing over hun ervaringen in La Petite Trotte à Léon (PTL), een ultrarace rondom de Mont Blanc over 200 kilometer. De lezing vond plaats in de Mudsweattrails STORE in Zoetermeer. Lees hieronder hun verhaal.

Congres Trimbos-instituut

Op het Cannabiscongres deelden onderzoekers en professionals hun laatste inzichten. Ook werden handvatten geboden voor effectieve cannabispreventie en –behandeling. Maalsté leverde een bijdrage aan de beleidssessie over het wietexperiment. Klik HIER voor haar presentatie op dit congres.

Debat Pakhuis de Zwijger

  Dit debat werd georganiseerd door Submarine Channel en de VPRO. Aan de hand van fragmenten uit de online-documentaire 'De Industrie' werd de wietketen inzichtelijk gemaakt. Maalsté en andere genodigden bespraken met elkaar wat dit betekent voor de inrichting van het wietexperiment. De kernvraag van deze avond was in hoeverre de politieke werkelijkheid overeenkomt met de praktijk. Klik HIER voor ...

Prijs voor Wietindustrie

De Wietindustrie won een accolade voor het beste onderzoeks-journalistieke boek tijdens het Zeeuwse Boekenfestival. Aanleiding voor een interview bij Omroep Zeeland.

Een politie die deugt

  Maalsté deed samen met Gabriel van den Brink, Wiljan Hendrikx, Merlijn van Hulst en Bas Mali onderzoek naar de morele weerbaarheid bij Nederlandse politiefunctionarissen. U kunt het volledige rapport HIER downloaden.